VEGGIE-TUOTTEET HEVI-OSASTOLLE

Mielenkiintoisia tuotteita ja kokonaisuuksia sisältävä Veggie-konsepti on suunniteltu kattamaan koko HeVi-osasto esillepano- ja hinnannäyttö-tuotteiden osalta. Veggie-tuotteidemme avulla hedelmät ja vihannekset on helppo asetella esille. Lisäksi olemassa oleva tila käytetään tehokkaasti hyväksi jolloin hyllyihin saadaan mahtumaan tarvittava määrä tuotteita.

Veggie-konsepti sisältää yksittäisten tuotteiden, kuten kulhojen ja alalaatikojen lisäksi isompia kokonaisuuksia koko HeVi-osaston sisustamiseksi. Mietimme myös hinnannäytön kaikkiin tuotteisiin aina valmiiksi.  

Kuvassa Kariplastin HeVi-osaston esillepanoon tarkoitetut Veggie-kulhot.

Veggie-konseptiin kuuluu erilaiset esillepanoastiat kuten kulhot ja vadit, astioiden alapuolelle tai massapöydille sopivat laatikot, herkille tuotteille suunnitellut HeVi-vitriinit, ja erilaiset massaesittelyt kuten HeVi-putous.

Kulhot on muotoiltu näyttävämmän aaltoilevan esillepanon luomiseksi, ja niihin on saatavilla läpinäkyvä etureuna jonka ansiosta ne voidaan täyttää kukkuralleen ja asettaa entistä kaltevammin esille. Erilaiset laatikot täydentävät kulhojen alapuolella kokonaisuutta, tai massapöytien päällä niihin saadaan mahtumaan erilaisten hedelmien ja vihannesten runsaus. Laatikon etureuna on kirkas, sitä on saatavilla eri kokoisina ja siihen tehdään sivureunoja tarpeen mukaan.

Erikoisesittelyt kuten Flora kukkakaluste, Jäähileallas ja Veggie Surf toimivat isomman kokonaisuuden kanssa näyttävinä omina esillepanoina.

Uusi, näyttävä Veggie Surf HeVi-osastolle

Teemme suunnitelmia HeVi-osastojen uudistuksiin jolloin kokonaisuudessa huomioidaan koko HeVi-osaston tilankäyttö. Käymme läpi erilaiset tilantarpeet ja muut toiveet ja suunnittelemme osaston alusta loppuun asti. Palveluumme kuuluu koko HeVi-osastoa tai kokonaisuutta koskevat suunnitelmat, tuotteet ja asennustyöt.

Kariplast tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua HeVi-osaston suunnitteluun ja muutoksiin.

HeVi-osasto on myymälöiden näyttävin osasto. Sen avulla asiakkaille luodaan mielikuva koko myymälästä. HeVi-osaston esillepanon kohentamisella ja uusimisella on suora vaikutus myyntiin. Autamme mielellämme kaikissa HeVi-osastoon liittyvissä asioissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *