Hinnannäyttötuotteiden tarkoituksena on auttaa asiakkaita löytämään myymälässä myytävien tuotteiden hinnat mahdollisimman helposti, yhdellä silmäyksellä.  Asiakkaat ovat tyytytyväisempiä kun tarjoukset ja erilainen tuoteinformaatio on selkeästi löydettävissä ja luettavissa.

Meiltä löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja erilaisten myymälöiden ja eri osastojen tarpeisiin.

Kun kehitämme uusia esillepanotuotteita, mietimme samalla niihin sopivan hinnannäytön.

Monipuolisten hinnannäyttötuotteiden avulla saadaan selkeyttä esimerkiksi ilmatilan, massa-alueen, HeVi-osaston, palvelulinjaston ja pakasteosastojen hinnannäyttöihin. Erilaisten hyllynreunalistojen, varsien ja jalustojen, taskujen, suojien, pidikkeiden ja telineidenavulla hinnat ovat näkyvissä tyylikkäästi kaikenlaisten tuotteiden kohdalla. 

Asiakkaat ovat tyytyväisempiä kun tarjoukset ja erilainen tuoteinformaatio on selkeästi löydettävissä ja luettavissa.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia hinnannäyttö-tuotteita. Perinteisten hyllynreunalistojen lisäksi tarjontaamme kuuluu kestävä Multiline -mallisto. Magneetti- ja teleskooppivarsien, heilurivartisten jalustojen ja kiinnikkeiden ja pidikkeiden avulla hinnannäytön saa kätevästi myymälän jokaiselle osastolle. Elektronisen hinnannäytön pidikkeistä valikoimastamme löytyy lähestulkoon kaikki samat vaihtoehdot kuin perinteisen hinnanäytön pidikkeistä.  

MULTILINE – monipuolinen ja toimiva hyllynreunalista

Multiline -hinnannäyttö on toimiva ja monipuolinen hyllynreunalista. Mallistomme sisältää kaikkiin hyllytyyppeihin soveltuvan perus- tai rakennelistakokonaisuuden. Saatavilla on myös elektronisen hinnannäytön etiketinpitimet!

LUE LISÄÄ ESITTEESTÄ! 

elektroninen hinnannäyttö

Elektronisen hinnannäytön yleistyessä tarvitaan hyviä ratkaisuja niiden kiinnittämiseen. Pidike-valikoimastamme löytyy kattava valikoima tuotteita myymälän kaikille osastoille. Pidikkeemme sopivat SES Imagotag:n ja SoluM:n elektronisiin hinnannäyttöihin. 

LUE ESITE ELEKTRONISEN HINNANNÄYTÖN PIDIKKEISTÄ!