Hinnannäyttötuotteiden tarkoituksena on auttaa asiakkaita löytämään myymälässä myytävien tuotteiden hinnat mahdollisimman helposti, yhdellä silmäyksellä.  Asiakkaat ovat tyytytyväisempiä kun tarjoukset ja erilainen tuoteinformaatio on selkeästi löydettävissä ja luettavissa.

HYLLYNREUNALISTAT

Löydät meiltä sopivat hintalistat jokaiseen hyllyyn. Valikoimassamme on erilaisia peruslistoja eri väreissä ja koossa suoralistana, perhoslistana, kulmalistana jne. Laajasta listavalikoimastamme löytyy listat myös erilaisiin kylmä- ja pakastekalusteisiin.

Perinteisten hyllynreunalistojen lisäksi tarjoamme sinulle perhoslistoja ja suoralistoja elektronisen hinnannäytön – SES imagotagin ja SoluM:n hintatageille.

Uutena tuotteena tarjoamme linjakasta SLIMMY- hintalistaa.

slimmy

SLIMMY on linjakas ja yhteensopiva hintalista kaikille osastoille. SLIMMY -kokonaisuutemme sisältää kaikkiin hyllytyyppeihin soveltuvan perus- tai rakennelista -malliston. Matalamman hyllyvälin mahdollistava väistävä etiketinpidin on tarkoitettu 39 mm ja taitetulle 52 mm hintaetiketille, ja saatavilla on myös 52 mm ja 60 mm korkeita tai räätälöityjä etiketinpitimiä.

SLIMMY valikoimasta löytyy taginpidin elektronista hinnannäyttöä varten. Taginpitimet on tarkoitettu SES Imagotagin Vusion ja SoluM Newton malleille.

Slimmy-esite

SELAILE KUVIA SLIMMY-HINTALISTASTA

Klikkaamalla kuvaa saat sen näkymään oikeassa koossa.

elektronisen hinnannäytön listat ja pidikkeet

Elektroninen hinnannäyttö yleistyy, ja tarve listoille ja pidikkeille kasvaa sitä mukaa. Valikoimastamme löytyy ESL-suoralistoja ja perhoslistoja eri väreissä ja koossa, listamme sopivat myös kylmäkalusteisiin.

Kariplastin ESL-pidikevalikoima kattaa kaikki samat hinnannäyttömahdollisuudet kuin perinteinen tuotevalikoimamme.

SES Imagotagin hintatageille on saatavilla omat hintalistat ja pidikkeet.