Mittatilauksena valmistettavien puutuotteiden ja -kalusteiden avulla myymälän muokkaaminen tilaan sopivaksi on entistä helpompaa. Toimitamme tilaan sopivat yksittäiset kalusteet ja suuremmat kokonaisuudet.

puutuotteet

 

Puutuotannossa valmistetaan esimerkiksi myymäläfriisejä, myymäläkalusteita, kassakatoksia ja kevyitä väliseiniä. Voimme myös verhoilla erilaisia huonekaluja kuten kuvan palvelutiski ja salaattibaari, ja valmistaa tilaan sopivia hyllyjä, laatikoita ja muita kalusteita.Teollisessa maalaamossamme tuotteet voidaan pulverimaalata asiakkaan tarpeen mukaisilla värisävyillä.

Asiantuntijamyyjämme osaavat opastaa oikeanlaisten tilaratkaisujen, materiaalivaihtoehtojen ja toteutustapojen valinnassa.

eco -tuotesarja

 

Uusi Eco -tuotesarjamme sisältää valikoiman puusta tehtyjä L- ja T-telineitä, lattiatelineitä, julistetelineitä ja kampanjapöytiä ja -hyllyjä. Eco -sarjan tuotteet on saatavilla vaalean puun värissä käsittelmättömänä, vahattuna, lakattuna tai tummemman värisinä petsattuna. Tuotesarja on valmistettu Suomessa.