Miljöö-, hinnannäyttö- ja esillepanotuotteidemme avulla voidaan vaikuttaa suoraan asiakkaiden ostopäätöksiin. Siistit ja täyden näköiset hyllyt, toimiva valaistus ja selkeästi esillä olevat hintatiedot auttavat asiakasta tekemään ostoksia ja saavat hänet palaamaan myymälään aina uudestaan. Tuotteemme helpottavat myös myyjien työtä.

TUOTTEITA, JOTKA VAIKUTTAVAT KOKO MYYMÄLÄN ILMEESEEN

Kariplast tarjoaa myymälöiden ilmeeseen vaikuttavia tuotteita. Seuraamme aktiivisesti toimialamme kansainvälistä kehitystä laajan alihankintaverkostomme avulla. Näin voimme tarjota asiakkaillemme aina uusimpia tuoteinnovaatioita.

OMAA TUOTANTOA

Oman tuotantomme ja pitkäaikaisen kokemuksemme ansiosta pystymme palvelemaan vähittäiskaupan ja teollisuden alan asiakkaitamme täysin tarpeiden mukaan. Tuotteistamme löytyy sekä vakiomallit että myymäläkohtaiset ratkaisut.

KAIKENKATTAVAA PROJEKTINHALLINTAA

Ymmärrämme, mitä kaikkea myymälöiden suunnittelu ja toteutus pitävät sisällään. Tärkeintä meille on hoitaa projektit alusta loppuun asti, huolehtien pienistä yksityiskohdista suurempiin kokonaisuuksiin. Olemme mukana suunnittelusta lopputoteutukseen sisältäen tuotekehityksen, tuotteiden valmistuksen, asennuksen sekä projektinvalvonnan.

KARIPLASTIN KUVASTO

Tuotekuvastostamme löydät suosituimmat hinnannäyttö- ja esillepanotuotteemme tuotenumeroineen. Laaja tuotevalikoimamme ei ole kokonaisuudessaan kuvastossa, joten olethan yhteydessä jos et löydä etsimääsi tuotetta kuvastostamme. selaa kuvastoa