Kotimaista tuotantoa ja kokonaisvaltaista palvelua

Kariplast suunnittelee ja valmistaa hinta-, esillepano- ja tuoteinformaatiojärjestelmiä vähittäiskaupoille, varastoihin ja teollisuuteen, sekä on myymälöiden miljöörakentamisen erityisosaaja. Asiakkaanamme voit luottaa ammattitaitoomme, osaamiseemme ja palveluumme, olemme olleet varma ja luotettava toimija alalla jo 30 vuoden ajan. 

Toimimme koko Suomen alueella ja Pohjoismaissa Hyvinkäältä ja Riihimäeltä käsin. Työllistämme noin 20 henkilöä ja meillä on yhteensä 3700 m2 tuotantotiloja.

Hyvinkäällä valmistamme hinnannäyttö- ja esillepanotuotteita muovi-, metalli- ja alumiini-raaka-aineista ja Riihimäellä teemme myymälämiljööseen sopivia teippejä ja suurkuvatulosteita erilaisille pinnoille. Riihimäellä sijaitsee myös puupajamme jossa valmistuvat erilaiset myymäläkalusteet. Haluamme jatkaa omien tuotteidemme kehittämistä ja automatisoida lisää tuotantoamme.

Oman tuotantomme avulla pystymme suunnittelemaan ja valmistamaan tarkoilla ja nopeilla toimitusajoilla juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.

Pyrimme ottamaan ympäristöasiat huomioon tuotesuunnittelussa, tuotannossa ja muussa toiminnassamme esimerkiksi tehostamalla muovin kierrätystä ja lisäämällä R-PET-muovin käyttöä. Monet tuotteemme tehdään tilauksesta suoraan räätälöitynä asiakkaille, jolloin turhia tuotteita ei tarvitse tehdä varastoon.

Meille on myönnetty avainlippumerkki tunnustuksena suomalaisesta palvelusta, ja kuulumme myös luotettava kumppani-palveluun. Ostamalla tuotteita ja palveluita Kariplastilta tuet suomalaista osaamista.

ota yhteyttä! tuotteitamme