Koronavirus on aiheuttanut myymälöille uuden tarpeen suojata sekä kaupan henkilökuntaa että asiakkaita. Olemme kehittäneet erilaisia tuotteita joiden avulla asiakkaiden ja henkilökunnan riskiä sairastua pyritään pienentämään.

PISARASUOJAT KASSOILLE JA ITSEPALVELUKASSOILLE

Helposti puhtaana pidettävä pisarasuojamme kiinnitetään kassapöytään. Pisarasuojia on saatavilla vakiomallin lisäksi myös omilla mitoilla.

Myös itsepalvelukassojen käyttöön liittyy koronaviruksen aikana ongelmia. Olemme suunnitelleet hirsipuutelineeseen ja kampanjatelineeseen kiinnitettävät pisarasuojat, joita voi kätevästi liikutella paikasta toiseen.

PISARASUOJAT PAKKAUSTASOLLE JA TAVARAVÄLIJAKAJAAN

Kassoille sijoitettavien suojapleksien lisäksi olemme suunnitelleet pakkaustasolle ja tavaravälijakajaan kiinnitettäviä pisarasuojia. Pakkaustasojen ja tavaravälijakajien pisarasuojat kiinnitetään kassapöytään tukevasti kiinni ruuvien avulla. Alumiinilistat pitävät suojat ryhdikkäästi pystyssä, ja toimivat samalla turvallisuutta tuovina huomio-listoina.

Pisarasuojiamme saa vakiomallimme lisäksi omilla mitoilla.

KÄSIDESIÄ HELPOSTI SAATAVILLE ERI OSASTOILLE JA KASSOILLE

Koska käsihygieniaan on kiinnitettävä erityistä huomiota, käsienpesumahdollisuuksia ja käsidesiä pitäisi olla tarjolla entistä useammassa paikassa. Kehittämäämme käsidesiteline-malliin mahtuu yleisimmät pumppupullot.

Käsidesiteline voidaan kiinnittää tukevasti kassapöytään tai kampanjatelineeseen. Kampanjatelineeseen kiinnitettyä telinettä on helppo siirtää tarpeen mukaan myymälän eri osastoille.

Kampanjatelineeseen saa kätevästi lisättyä näkyvän viestin asiakkaille esimerkiksi myymälän hygieniatoiveista, tai pleksin avulla kampanjateline toimii samalla pisarasuojana.

Kestävä kampanjatelineemme säilyy käytössä vuosikausia.

SUOJATUOTE-ESITTEET