Myymälän sisustaminen siistiksi ja houkuttelevaksi on helppoa esillepanotuotteidemme avulla. Miellyttävä myymäläympäristö saa asiakkaat viihtymään kaupassa ja palaamaan ostoksille aina uudestaan.

Esillepanotuotteiden avulla helpotetaan ja nopeutetaan myös työntekijöiden työtä ja hyllyjen järjestelyä. Erilaisten esillepanotuotteiden avulla hyllyihin saadaan lisäksi mahtumaan enemmän tuotteita ja hyllyt näyttävät siisteiltä.

HEVI-OSASTON ESILLEPANO

 

Veggie-tuotteet on kasvava konseptimme HeVi-osaston esillepanotuotteisiin.  Mallistoon kuuluvat kaarevareunaiset Veggie-astiat, alalaatikko HeVi-tiskiin, jäähilealtaat, pehmeät banaanialustat, muokkautuva Veggie Surf, HeVi-putous ja HeVi-Standi, Flora-kukkakaluste unohtamatta hinnannäyttöjä ja rullapussitelineitä.

 
VEGGIE ASTIAT

Veggie esillepanoastiat on muotoiltu niin, että esillepano on mahdollisimman houkutteleva. Kulhoihin on saatavilla läpinäkyvä etureuna, hinnannäyttö ja rullapussiteline.

 
veggie alalaatikko

Veggie alalaatikko toimii hyllyjen alalaatikkona tai massapöytien päällä. Alalaatikkoon on nyt saatavilla myös aaltoilevasti muotoiltu läpinäkyvä reuna.

 
hevi-putous

Pyöreäreunainen korokepohja ”HeVi-putous” voidaan asettaa esimerkiksi metallimassapöydän päälle. Metallimassapöytä voidaan verhoilla halutulla kuva-aiheella.

 
banaanikouru

Banaanikouru on loistava tuote banaanien esillepanoon. Kourualusta on muotoiltu aaltoilevaksi, ja kourujen päälle tuleva pehmuste pitää banaanit paikoillaan ja estää niiden kolhiintumisen.

 
flora kukkakaluste

Flora kukkakaluste muodostetaan moduuleista. Yhdistämällä eri määriä kulmaporrasta ja suoraa porrasta saadaan aikaan useita eri muotoja.

 
veggie surf

Veggie Surf on täysin räätälöitävissä oleva näyttävä kokonaisuus HeVi-osastolle. Mustista metallijakajista voidaan muotoilla erilaisia muotoja, jopa kirjaimia, jotka täyttämällä saadaan aikaan upeita esillepanoja.

 
jäähileallas

Jäähileallas sopii täydellisesti kylmässä pidettävien juomien kuten smoothieiden tai tuorepuristettujen mehujen esillepanoon. Lämpöeristetty yläosa pitää jäähileet jäisinä ja vedenpoiston avulla allas on helppo tyhjentää ja puhdistaa.

 
muut veggietuotteet

Kehitämme Veggie-tuotevalikoimaamme ja tuotteitamme jatkuvasti. Tavoitteenamme on antaa sinulle parhaat välineet luoda täydellinen HeVi-osasto.

JAKAJAT

Hyllynjakajat ovat tärkeä osa hyllyjen tilanhallintaa. Tehokas tilankäyttö mahdollistaa useampien tuotteiden esillepanon, ne pysyvät paremmassa järjestyksessä ja hyllyihin mahtuu enemmän tavaroita. Myynti tehostuu ja henkilökunnan työ helpottuu.

Erilaisten tuotteiden kanssa sopii erilaiset jakajat. Meiltä löydät kattavan valikoiman italialaisen Synco s.p.a:n valmistamia laadukkaita ja monipuolisia hyllynjakajia, omat kotimaiset ja kestävät välijakajat ja toimivan RTC jakajajärjestelmän.

Lue lisää välijakajistamme
 
VÄLIJAKAJAt

Kariplastin omien eri korkuisten tuoteryhmäjakajien avulla jaat tuotteet hyllyissä jolloin niiden täyttö tehostuu. T- ja L-jakajat on tehty kirkkaasta ja kestävästä polycarbonaatista.

 
rtc jakajajärjestelmä

RTC Jakajien avulla säästät tilaa ja saat paremman näkyvyyden tuotteille, kun tuotteet työntyvät aina hyllyn etuosaan. RTC sopii monenlaisille tuotteille

 

mover metallityöntäjä

MOVER-metallityöntäjien avulla saadaan tehostettua hyllyjen tilankäyttöä. Hyvin toimiva työntäjä työntää tuotteet hyllyn etureunaan, jolloin asiakkaan on helppo ostaa tuote. Jakajat säätyvät sivusuunnassa portaattomasti. 

 
mover metallityöntäjä

Työntäjiä käyttämällä helpotetaan sekä asiakkaiden ostamista että hyllyttäjien työtä. Hyllyt näyttävät aina täydeltä ja pysyvät paremmin järjestyksessä. MOVER-metallityöntäjän avulla hyllyjen täyttäminen on nopeampaa.

https://youtu.be/rZPjAXigHXk

 

RUT puristepussien esillepanopiikit

Puristepusseista myytävät soseet ja smoothiet kasvattavat suosiotaan. Puristepussi -konseptissamme pussit myydään pahvialustan sijaan gravitaatiopiikeistä, jolloin ne ovat helposti ostettavissa ja esillepano näyttää hyvältä. Piikit toimivat ”First in, first out” periaatteella.

 

lue lisää puristepussien esillepanopiikeistä

puristepussien esillepanopiikit

 

FiFo-esillepanopiikit

Makeisten ja pähkinöiden menekki vaihtelee eri viikonpäivinä ja kellonaikoina. Tyhjät hyllyt eivät ole houkuttelevia, mutta niiden valvonta ja jatkuva täydentäminen sitovat työvoimaa. Gravitaatio-makeispiikeissä makeispussit liukuvat automaattisesti eteenpäin, joten tuote on myytävissä viimeiseen pussiin asti. 

lue lisää makeispussien esillepanopiikeistä

makeispussien esillepanopiikit

 

 

JÄÄTELÖIDEN ESILLEPANO

Jäätelöhissin avulla jäätelöpuikot ja -tuutit ovat helpommin ostettavissa avoaltaasta. Hissi toimii jousella, jonka avulla täyteen pakattu astia laskeutuu jäätelöiden painosta alemmaksi. Kun jäätelöiden määrä astiassa vähenee, astia nousee ylemmäksi. Näin jäätelöt ovat koko ajan kaikkien ulottuvilla.

Painovoimainen jäätelöpikarikouru pitää jäätelöhyllyt aina siisteinä ja täyden näköisinä. Hyllyjen täyttäminen on helppoa, sillä kourun laidat pitävät purkit ojennuksessa.

Jäätelöiden esillepano

 

Katso K-Supermarket Lippulaivan kauppiaan Juuso Östermanin
TikTok-videot

         

rolly rullahylly

Rolly-rullahyllyjärjestelmän avulla myymälöiden eri osastot on helppo järjestää. Kun tuotteet rullaavat aina hyllyjen etuosaan hyllyt näyttävät siistimmältä ja tuotteet ovat helpommin ostettavissa. 

 

ROLLY RULLAHYLLYJÄRJESTELMÄ

VISI-FAST JUOMAKOURUJÄRJESTELMÄ

Juomosastojen tuotteet käyvät yleensä hyvin kaupaksi, jolloin hyllyt tyhjenevät nopeammin kuin kaupan henkilökunta ehtii niitä täyttää. Patentoidun Visi-Fast -juomakourujärjestelmän avulla hyllyn viimeinenkin juoma on helposti asiakkaiden saavutettavissa, kun pullot ja tölkit siirtyvät aina hyllyn etureunaan. 

 
VISI-FAST JUOMAKOURUJÄRJESTELMÄ