Myymälän sisustaminen siistiksi ja houkuttelevaksi on helppoa esillepanotuotteidemme avulla. Miellyttävä myymäläympäristö saa asiakkaat viihtymään kaupassa ja palaamaan ostoksille aina uudestaan.

Esillepanotuotteiden avulla helpotetaan ja nopeutetaan myös työntekijöiden työtä ja hyllyjen järjestelyä. Erilaisten esillepanotuotteiden avulla hyllyihin saadaan lisäksi mahtumaan enemmän tuotteita ja hyllyt näyttävät siisteiltä. 

Tuotteiden houkutteleva esillepano saa asiakkaat ostamaan enemmän, lisäksi esillepanotuotteidemme avulla helpotetaan työntekijöiden työtä.

Esillepanotuotteisiin kuuluvat mm. erilaiset jakajajärjestelmät kuten RTC-järjestelmä, painovoimalla toimiva kätevä Rolly-rullahyllyjärjestelmä ja täydellinen tuoteryhmä juomaosaston järjestämiseen, Visi-Fast juomakourut. Olemme kehittäneet suosituille puristepusseille oman esillepano-järjestelmän, ja hevi-osastolle meiltä löytyy kokonainen tuoteperhe erilaisia astioita ja kulhoja.  

Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme vastaamaan nykypäivän vaatimuksia, ja seuraamme alan viimeisimpiä tuoteinnovaatioita jotta voimme tarjota täydellisen vaihtoehdon jokaiseen myymäläkonseptiin. Asiantuntijamyyjämme osaavat ehdottaa jokaiseen tilaan ja jokaiselle osastolle sopivia tuotteita ja ratkaisuja.

 

LAAJA VALIKOIMA ESILLEPANOTUOTTEITA

Valikoimamme kattaa monipuoliset jakajajärjestelmät, joiden avulla hyllytila saadaan mahdollisimman tehokkaasti käytettyä. Löydät meiltä italialaisen Synco s.p.a:n hyllynjakajat ja kestävät, oman tuotantomme T- ja L-jakajat. Laadukkaan RTC-jakajajärjestelmän avulla saat tuotteet vielä paremmin esille hyllyn etuosaan. RTC sopii myös raskaammille tuotteille ja tuoteryhmille.

Jäähile-allas sopii hyvin erityyppisten tuotteiden esillepanoon, vedenpoiston avulla altaaseen on mahdollista tehdä näyttäviä asetelmia jäähileitä avuksi käyttäen. Se on myös helppo puhdistaa ja siirtää paikasta toiseen. 

hevi-osaston esillepano

Löydät meiltä kattavan malliston erilaisia esillepanoastioita ja muita tuotteita HeVi-osastolle. Matalien reunojen ja kaltevan asettelun ansiosta hedelmät ja vihannekset tulevat hyvin esille mustista kulhoista. Kulhoihin on saatavilla läpinäkyvä etureuna, joka mahdollistaa entistä runsaamman esillepanon. Herkille tuotteille, kuten herkkusienille, sopii HeVi-vitriini, ja metallimassapöydät sopivat lisämyyntitelineiksi ja pieniin tiloihin. Hevitiskin alalaatikon kaltevan pohjan ansiosta vihannekset ja hedelmät vierivät eteenpäin, jolloin viimeinenkin tuote on helposti ostettavissa.

ESITE HEVI-OSASTON ESILLEPANOTUOTTEISTA

rolly -rullahyllyjärjestelmä

Painovoimalla toimivan hyvin rullaavan Rollyn avulla hyllyt pysyvät siistissä järjestyksessä ja tuotteet ovat aina helposti ostettavissa hyllyn etuosassa. Suosittelemme Rollyä erityisesti kylmästä myytäville mehuille ja jugurteille, maito-osastolle, pesu- ja puhdistusaineille ja hiusväreille, mutta Rolly mukautuu moneen muuhunkin käyttöön. 

ESITE ROLLY -RULLAHYLLYJÄRJESTELMÄSTÄ

visi-fast -juomakourujärjestelmä

Visi-Fast -juomakourujärjestemän avulla juomaosastojen hyllyt näyttävät täysiltä viimeiseen juomaan asti, ja hyllyn viimeinenkin juoma on helposti ostettavissa. Se on suunniteltu erityisesti tölkeille ja pulloille, kylmäkaappeihin ja edestä ladattaviin kylmäkontteihin.

ESITE VISI-FAST -JUOMAKOURUJÄRJESTELMÄSTÄ

puristepussien esillepanopiikit

Uusi järjestelmämme puristepussien esillepanopiikeille on suunniteltu suosittujen vauvanruokapussien, hedelmäsose- ja smoothiepussien järjestämiseen. Pussit myydään pahdialustojen sijaan gravitaatiopiikeistä, jolloin ne ovat helposti ostettavissa ja esillepano näyttää aina siistiltä. Piikit toimivat ”first in, first out” -periaatteella. 

ESITE PURISTEPUSSIEN ESILLEPANOPIIKEISTÄ