Olemme yli 30-vuotias yritys, ja yrityksemme sisällä alan kokemusta löytyy moninkertainen määrä. Asiantuntijamyyjämme ja taitava henkilökuntamme palvelevat asiakkaita kokonaisvaltaisesti koko Suomen alueella. 

VARMA JA LUOTETTAVA TOIMIJA

Kariplast suunnittelee ja valmistaa hinta-, esillepano- ja tuoteinformaatiojärjestelmiä vähittäiskaupoille, varastoihin ja teollisuuteen, sekä on myymälöiden miljöörakentamisen erityisosaaja. Asiakkaanamme voit luottaa ammattitaitoomme, osaamiseemme ja palveluumme, olemme olleet varma ja luotettava toimija alalla yli 30 vuoden ajan. Toimimme koko Suomen alueella ja Pohjoismaissa Hyvinkäältä ja Riihimäeltä käsin. Työllistämme noin 20 henkilöä ja meillä on yhteensä 3700 m2 tuotantotiloja.

Asiakkaanamme voit luottaa ammattitaitoomme, osaamiseemme ja palveluumme, olemme olleet varma ja luotettava toimija alalla yli 30 vuoden ajan.

Huomioimme ympäristöasiat

Pyrimme ottamaan ympäristöasiat huomioon tuotesuunnittelussa, tuotannossa ja muussa toiminnassamme esimerkiksi tehostamalla muovin kierrätystä ja R-PET-muovin käyttöä. Monet tuotteemme tehdään tilauksesta suoraan räätälöitynä asiakkaille, jolloin turhia tuotteita ei tarvitse tehdä varastoon. Pyrimme siihen, että pakkausmateriaalimme ovat kierrätettäviä. Ympäristöjärjestelmämme mukailee ISO 14001 -standardia, joka antaa hyvät perusteet hallita ja vähentää ympäristöön liittyviä vaikutuksia.

ALAN KEHITYKSESSÄ AKTIIVISESTI MUKANA

Tuotevalikoimamme avulla onnistuu koko myymälän sisustaminen ulkoteipeistä hintalistoihin, olemme kokonaisvaltainen toimija. Seuraamme aktiivisesti alamme kehitystä ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aina uusimpia tuoteinnovaatioita. 

Iso osa tarjoamistamme tuotteista pystytään tekemään täysin asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaan myymäläkonseptin mukaisesti. Miljööpuolen tuotteet tehdään aina tilauksesta myymäläkohtaisesti, mutta myös hinnannäyttö- ja esillepanotuotteita saa asiakkaan omilla mitoilla ja painatuksilla. Kysy tästä lisää!

HOIDAMME PROJEKTIT ALUSTA LOPPUUN

Olemme kotimainen yritys, ja olemme saaneet avainlipun osoituksena suomalaisesta palvelusta. Toimimme Hyvinkäältä ja Riihimäeltä käsin koko Suomen alueella.

Hyvinkään tuotannossa valmistamme hinnannäyttö- ja esillepanotuotteita muovi-, metalli- ja alumiini-raaka-aineista ja Riihimäellä teemme myymälämiljööseen sopivia teippejä ja suurkuvatulosteita erilaisille pinnoille. Riihimäellä sijaitsee myös puupajamme jossa valmistuvat erilaiset myymäläkalusteet. 

Suunnittelemme uusia tuotteita ja teemme tuotekehitystä. Tuotteiden kotimaisuusaste pyritään pitämään mahdollisimman korkeana. Edustamme myös useampia laadukkaita kansainvälisiä esillepano- ja hinnannäyttötuotteita.

Kariplastissa ymmärrämme mitä kaikkea myymälöiden suunnittelu ja toteutus pitävät sisällään. Valvomme projektejamme suunnittelusta asennukseen asti ja tuemme asiakkaitemme pienistä yksityiskohdista suurempiin kokonaisuuksiin.

Kariplastissa ymmärrämme mitä kaikkea myymälöiden suunnittelu ja toteutus pitävät sisällään.