Hinnannäyttötuotteiden tarkoituksena on auttaa asiakkaita löytämään myymälässä myytävien tuotteiden hinnat mahdollisimman helposti, yhdellä silmäyksellä.  Asiakkaat ovat tyytytyväisempiä kun tarjoukset ja erilainen tuoteinformaatio on selkeästi löydettävissä ja luettavissa.

slimmy

SLIMMY on linjakas ja yhteensopiva hintalista kaikille osastoille. SLIMMY -kokonaisuutemme sisältää kaikkiin hyllytyyppeihin soveltuvan perus- tai rakennelista -malliston. Matalamman hyllyvälin mahdollistava väistävä etiketinpidin on tarkoitettu 39 mm ja taitetulle 52 mm hintaetiketille, ja saatavilla on myös 52 mm ja 60 mm korkeita tai räätälöityjä etiketinpitimiä. SLIMMY valikoimasta löytyy taginpidin elektronista hinnannäyttöä varten. Taginpitimet on tarkoitettu SES Imagotagin Vusion ja SoluM Newton malleille. 

SLIMMY

ELEKTRONISEN HINNANNÄYTÖN PIDIKKEET

Elektroninen hinnannäyttö yleistyy, ja tarve listoille ja pidikkeille kasvaa sitä mukaa. Kariplastin ESL-pidikevalikoima kattaa kaikki samat hinnannäyttömahdollisuudet kuin perinteinen tuotevalikoimamme. Hintalistat ja pidikkeet sopivat SoluM:n ja SES Imagotagin hintatageille. 

ESL LISTAT JA PIDIKKEET

palvelulinjaston hinnannäyttö

Palvelulinjaston hinnannäytön tulee kestää hyvin kylmää ja kosteaa sekä useasti toistuvia pesuja. T- ja L- telineet sopivat myös linjaston päälle. Monipuolisesta valikoimastamme löytyy varmasti sopivat pidikkeet jokaiseen myymälään.

PALVELULINJASTON HINNANNÄYTTÖ