Kotimaista tuotantoa ja kokonaisvaltaista palvelua

Kariplast suunnittelee ja valmistaa hinta-, esillepano- ja tuoteinformaatiojärjestelmiä vähittäiskaupoille, varastoihin ja teollisuuteen, sekä on myymälöiden miljöörakentamisen erityisosaaja. Asiakkaanamme voit luottaa ammattitaitoomme, osaamiseemme ja palveluumme, olemme olleet varma ja luotettava toimija alalla yli 30 vuoden ajan. Toimimme koko Suomen alueella ja Pohjoismaissa Hyvinkäältä ja Riihimäeltä käsin. Työllistämme noin 20 henkilöä ja meillä on yhteensä 3700 m2 tuotantotiloja.

Asiakkaanamme voit luottaa ammattitaitoomme, osaamiseemme ja palveluumme, olemme olleet varma ja luotettava toimija alalla yli 30 vuoden ajan.

HUOMIOIMME YMPÄRISTÖASIAT

Pyrimme ottamaan ympäristöasiat huomioon tuotesuunnittelussa, tuotannossa ja muussa toiminnassamme esimerkiksi tehostamalla muovin kierrätystä ja R-PET-muovin käyttöä. Monet tuotteemme tehdään tilauksesta suoraan räätälöitynä asiakkaille, jolloin turhia tuotteita ei tarvitse tehdä varastoon. Pyrimme siihen, että pakkausmateriaalimme ovat kierrätettäviä. Ympäristöjärjestelmämme mukailee ISO 14001 -standardia, joka antaa hyvät perusteet hallita ja vähentää ympäristöön liittyviä vaikutuksia.

OLEMME KOKONAISVALTAINEN TOIMIJA

Tuotevalikoimamme avulla onnistuu koko myymälän sisustaminen ulkoteipeistä hintalistoihin, olemme kokonaisvaltainen toimija. Seuraamme aktiivisesti alamme kehitystä ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aina uusimpia tuoteinnovaatioita. 

 

TOTEUTAMME MYYMÄLÄILMEEN YKSILÖLLISESTI

Iso osa tarjoamistamme tuotteista pystytään tekemään täysin asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaan myymäläkonseptin mukaisesti. Miljööpuolen tuotteet tehdään aina tilauksesta myymäläkohtaisesti, mutta myös hinnannäyttö- ja esillepanotuotteita saa asiakkaan omilla mitoilla ja painatuksilla. Kysy tästä lisää myyjiltämme!

OLEMME PROJEKTEISSA MUKANA ALUSTA LOPPUUN ASTI

Kariplastissa ymmärrämme mitä kaikkea myymälöiden suunnittelu ja toteutus pitävät sisällään. Valvomme projektejamme suunnittelusta asennukseen asti ja tuemme asiakkaitamme pienistä yksityiskohdista suurempiin kokonaisuuksiin.

OLEMME KOTIMAINEN YRITYS

Olemme kotimainen yritys. Hyvinkäällä valmistamme hinnannäyttö- ja esillepanotuotteita muovi-, metalli- ja alumiini-raaka-aineista ja Riihimäellä teemme myymälämiljööseen sopivia teippejä ja suurkuvatulosteita erilaisille pinnoille. Riihimäellä sijaitsee myös puupajamme jossa valmistuvat erilaiset myymäläkalusteet. Suunnittelemme jatkuvasti uusia tuotteita ja teemme tuotekehitystä. Tuotteiden kotimaisuusaste pyritään pitämään mahdollisimman korkeana. Edustamme myös useampia laadukkaita kansainvälisiä esillepano- ja hinnannäyttötuotteita.