Uutuuksia HeVi-osastolle

Olemme uudistaneet HeVi-osaston esillepanoastioitamme, jotta ne palvelisivat käytössä entistä paremmin. Valikoimaamme kuuluu useita erikokoisia kulhoja ja vateja jotka sopivat monenlaisten tuotteiden runsaaseen esillepanoon. Tavoitteenamme on ollut suunnitella mahdollisimman toimiva, monipuolinen, helppokäyttöinen ja näyttävän näköinen tuotesarja HeVi-osastoille.
Kulhojemme muotoa on uudistettu niin, että etuosa on entistä pyöreämpi. Kulhoja on nyt tarjolla myös kahta syvyyttä. Lisäksi kulhoihin ja vateihin on saatavilla läpinäkyvä etureuna, jonka ansiosta astiat voi täyttää kukkuralleen. Uuden muotoilun ansiosta kulhot tulevat paremmin esille hyllyistä, ja aaltoileva esillepano saadaan vaikuttavamman näköiseksi.
Olemme kehittäneet lisäksi hyllykehyksiämme. Ne ovat helposti itse asennettavissa valmiisiin kalusteisiin, ja ne sopivat yhteen kaikkien kulhojemme ja vatiemme kanssa. Teleskooppiset hyllykehykset voidaan asettaa kahteen eri kulmaan, ja jyrkemmässä kulmassa etureunan kanssa käytettynä tuotteet tulevat entistä paremmin näkyviin.Hintatietojen merkintä onnistuu listapidikkeiden avulla, ja rulla- ja paperipussit saadaan kätevästi ostajan ulottuville rullapussitelineemme avulla.

Uutuustuotteina tarjoamme HeVi-vitriiniä, joka sopii hyvin herkkien tuotteiden, kuten herkkusienien ja chilien säilytykseen. Metallimassapöydän, hevistandin ja heviputousten avulla kaikki käytettävissä oleva tila voidaan hyödyntää myyntiin ja hedelmät ja vihannekset saa siististi ja houkuttelevasti esille.
HeVi-osaston esillepanoastiat
Lisää tietoa esitteessämme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *