Haemme MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Etsimme myyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen joko Riihimäen tai Hyvinkään toimipisteeseen.

Teet tuloksellista myyntiä valituille avainasiakkaille suurasiakaskentässä itsenäisellä otteella. Vastuullasi on asiakkaiden kontaktointi sekä myynnin kehittäminen. Ymmärrät vähittäiskaupan asiakkuuksiin liittyviä kokonaisuuksia ja prosesseja, joten kykenet haastamaan asiakkaan nykyiset toimintatavat ja osaat tarjota uusia ja parempia tuotteita sekä erilaisia asiakkaan myyntiä kehittäviä palveluratkaisuja.

Olennainen osa työtäsi on projektien hallinta ja läpivienti. Vakuutettuasi asiakkaan osallistut projektien suunnitteluun organisaatiomme muiden yksiköiden kanssa ja varmistat, että ratkaisu toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tehtäviisi kuuluvat CRM:n kehittäminen sekä tarjousten ja sopimusten laatiminen.

Myynti vaatii kunnianhimoisen ja tulosorientoituneen asenteen lisäksi asiakastaitoja. Et ole yksinäinen susi, vaan osaat toimia tiimissä ja tsempata myös kollegoja yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa. Nautit esiintymisestä ja tilanteista, joissa pääset hyödyntämään erinomaisia argumentointitaitojasi, mutta osaat myös kuunnella asiakastamme. Olet jo pidempään työskennellyt kaupan alalla, ja sinulla on jo olemassa olevia verkostoja alan toimijoihin ja päättäjiin.

Arvostamme etenkin PT-kaupan tuntemusta. Edellytämme aikaisempaa alan työkokemusta tai kokemusta B2B-myyntityöstä sekä korkeakoulututkintoa kaupalliselta tai tekniseltä alalta. Olet työssäsi oma-aloitteinen ja sinulta sujuu suomen lisäksi vähintään englanti sujuvasti.

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Tulet liikkumaan ympäri Suomea ja sinulla on myös etätyömahdollisuus.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän kotimaisen kasvuyrityksen ja mahtavien työtovereiden matkassa.

Lue lisää ja lähetä hakemus.

Jarkko Laine
Toimitusjohtaja
Kariplast Oy
040-5373 047
jarkko.laine@kariplast.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *