Hevi-osaston tuotteet houkuttelevasti esille

Oletko koskaan miettinyt uusia tapoja rakentaa elämyksellinen hevi-osasto? Me olemme miettineet sitä paljon. Olemme kehittäneet erilaisia esillepano-astioita, joiden avulla hedelmät ja vihannekset saadaan helposti, mutta houkuttelevasti esille.

Lue uusin esitteemme hevi-osaston esillepano-astioista!

Hevi-osaston esillepano-astiat

Hevi-osasto on yleensä kaupan näyttävin osasto, jonka siistinä ja houkuttelevana pitäminen on ison työn takana ja vaatii luovuutta ja asiantuntemusta. Se on kuitenkin kaiken vaivan arvoista, sillä asiakkaat tutkitusti valitsevat ostopaikan sen hevi-osaston perusteella.

Hevi-osaston esillepano-astioiden avulla saat hedelmät ja vihannekset näyttävästi ja runsaasti esille pienemmälläkin tuotemäärällä, jolloin tuotehukka vähenee.

Näyttäviä ja runsaita esillepanoja

Kariplastin esillepano-astiat ovat joustavia mittojen suhteen. Erilaisia astioita yhdistelemällä, tai asettelemalla ne lomittain voit tehdä upeita, aaltoilevia esillepanoja ja leikitellä hedelmien ja vihannesten herkullisilla väreillä ja muodoilla.

Pyöreäreunaiset esillepano-astiat kestävät hyvin kulutusta ja ne on helppo pitää puhtaana. Sen vuoksi niitä voi hyvin käyttää myös roskaavien juuresten ja vihannesten esillepanossa. Esillepano-astiamme sopivat myös kuivahyllyihin!

Esillepano-astioistamme löytyy eri syvyisiä ja levyisiä vaihtoehtoja. Sen lisäksi olemme suunnitelleet niihin sopivia lisävarusteita, kuten hintamerkintää helpottavia pidikkeitä ja rullapussitelineitä. Astiat pysyvät tukevasti paikallaan hyllykehyksien päällä. Valikoimastamme löytyy myös heviständi ja metallimassapöytä, joiden avulla hedelmien ja vihannesten esillepano on entistä helpompaa.

Metallimassapöytä

Ollaan yhteydessä ja tehdään sinunkin hevi-osastosta kutsuva ja elämyksellinen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *